Na Stochov Al-Ain čaká ďalšia výzva - Prezidentský pohár

NETKY.SK • 12 Máj 2015, 13:20 • 2 min
Na Stochov Al-Ain čaká ďalšia výzva - Prezidentský pohár

AL AIN - Po celkovom prvenstve FC Al-Ain v najvyššej súťaži v Spojených arabských emirátoch a postupe do vyraďovacej fázy ázijskej Ligy majstrov čaká na tento tím, v ktorom pôsobí slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch, ďalšia výzva v sezóne 2014/2015 - cesta za obhajobou triumfu v Prezidentskom pohári.

slovakia

left justify in out

"Je to veľmi prestížny turnaj. Jeho víťaz dokonca dostane miestenku do LM, čo bol náš prípad v minulom ročníku. Teraz sa sústredíme na úspešnú obhajobu," citoval 25-ročného krídelníka web jeho zastupiteľskej spoločnosti fsagency.eu. V prvom kole domácej pohárovej súťaže narazí Al-Ain vo štvrtok 14. mája na víťaza tamojšej II. ligy Dibba Fujairah. 

 

FC Al-Ain so ziskom dvanástich bodov ovládol základnú B-skupinu ázijskej Ligy majstrov. "Sme radi, že po zisku majstrovského primátu sa nám podarilo naplniť aj tento dôležitý cieľ. Hoci sa postup nerodil najľahšie, prvé miesto sme obsadili bez jedinej prehry. Svedčí to o našej sile," vyhlásil na fsagency.eu nitriansky rodák i odchovanec. 

 

"Slovenský" tím v západoázijskej časti play-off narazí na iného zástupcu Spojených arabských emirátov Al-Ahli. Výhodu domáceho prostredia bude mať v odvete. "Ide o derby, nastúpia proti sebe dve mužstvá z rovnakej krajiny. Uvidíme, čo prinesie. V prvom zápase ešte nemôžem hrať pre disciplinárny trest, ale na druhý sa už nesmierne teším. Verím, že v LM to dotiahneme čo najďalej," doplnil Miroslav Stoch. Úvodný osemfinálový duel je na programe 20. mája, odveta o týždeň neskôr. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona