Na stavenisku R2 ukradli po nakladacom stroji aj pracovnú lyžicu

NETKY.SK • 2 November 2015, 18:06 • 2 min
Na stavenisku R2 ukradli po nakladacom stroji aj pracovnú lyžicu

DETVA - Už druhú krádež v priebehu necelého roka riešia detvianski policajti na stavenisku rýchlostnej komunikácie R2. Zlodeji tentoraz ukradli lyžicu pracovného stroja.

slovakia

left justify in out

Tá bola zložená voľne na zemi, približne 400 metrov od kruhového objazdu, ktorý sa nachádza pri autobusovom nástupišti v Detve.

 

Ako informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, lyžicu ukradli v čase od 14. h 28. októbra do 9. h 29. októbra na úseku výstavby R2 Pstruša – Kriváň, z voľne prístupného a neoploteného miesta. Lyžica nebola namontovaná na stroji, ale voľne položená na zemi. Zlodeji ju museli odviezť na aute, keďže je takmer dva a pol metra dlhá a ťažká stovky kilogramov. Spoločnosti z Bratislavy spôsobili škodu odhadnutú na 2000 eur. Polícia v Detve začala trestné stíhanie pre prečin krádeže.

 

Už začiatkom tohto roka ukradli z tejto stavby zlodeji celý stavebný nakladač.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies