Na stavbe v Kuala Lumpure sa zrútil betónový blok a zabil troch robotníkov

NETKY.SK • 19 August 2014, 09:21 • 2 min
Na stavbe v Kuala Lumpure sa zrútil betónový blok a zabil troch robotníkov

KUALA LUMPUR - Betónový diel rozostavanej nadúrovňovej železnice sa dnes zrútil v malajzijskej metropole Kuala Lumpur a zabil troch bangladéšskych robotníkov. Premiér Najib Razak bol dnes nútený nariadiť vyšetrovanie nešťastia, informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Betónový oblúk dlhý 38 metrov a vážiaci 650 ton sa v pondelok večer uvoľnil a zrútil na zem. Obete boli na mieste mŕtve, uviedla polícia. "Správa o nehode na stavbe objektu rýchlej hromadnej dopravy mi spôsobila šok a zármutok," napísal na sociálnej sieti Twitter premiér Najib. "Okamžite sa musí uskutočniť dôkladné vyšetrovanie, aby sa zabezpečilo, že sa to už nikdy viac nestane," dodal. Záchranári zatiaľ vytiahli iba jedno telo.

 

Päťdesiatjedenkilometrové predĺženie železnice je jedným z viacerých projektov v oblasti infraštruktúry, ktoré majú zlepšiť verejnú dopravu v malajzijskom hlavnom meste a jeho okolí. Ukončiť ho majú v roku 2017.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona