Na starostu bratislavskej Vrakune bude kandidovať Martin Micheľ

NETKY.SK • 19 September 2014, 15:21 • 2 min
Na starostu bratislavskej Vrakune bude kandidovať Martin Micheľ

BRATISLAVA - O post starostu bratislavskej Vrakune má v jesenných komunálnych voľbách záujem advokát Martin Micheľ (SDKÚ-DS).

slovakia

left justify in out

Podporí ho koalícia siedmich stredopravých strán Sieť, SDKÚ-DS, Most-Híd, NOVA, SaS a SMK-MKP. Zástupcovia strán dnes podpísali koaličnú dohodu a dohodli sa aj na spoločnej kandidačnej listine na poslancov miestneho zastupiteľstva. Agentúru SITA o tom informoval kandidát na starostu Vrakune Martin Micheľ.

 

Podľa Micheľa strany v koalícii spája spoločný program a spoločné ciele. "Vieme, čo ľudí trápi a čo treba robiť, aby naša mestská časť ožila a stala sa skutočným domovom Vrakunčanov. Činnosť úradu musí smerovať aktívne k ľuďom a zároveň podporovať aktívnych obyvateľov pri ich činnosti pre spoločnosť, treba ozdraviť financie, riešiť dopravnú situáciu, parkovanie, vytvárať priestor a aktivity pre rodiny a ich život. Veľkou úlohou bude boj s kriminalitou a zabezpečenie čistoty v mestskej časti,“ dodal. 

 

Martin Micheľ v súčasnosti pôsobí ako vedúci právneho oddelenia v Starom Meste. Predtým pracoval ako advokát a riaditeľ Obvodného pozemkového úradu v Bratislave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies