Na sťahovacie služby ministerstvo vnútra vyčlenilo viac ako milión eur

NETKY.SK • 27 August 2017, 06:00 • 2 min
Na sťahovacie služby ministerstvo vnútra vyčlenilo viac ako milión eur

BRATISLAVA - Ministerstvo vnútra vyhlásilo obstarávanie na zabezpečenie sťahovacích služieb v objektoch a medzi objektami, v ktorých sídlia jeho útvary prípadne v iných objektoch v pôsobnosti rezortu.

slovakia

left justify in out

Ako sa uvádza na stránke Úradu pre verejné obstarávanie, na zabezpečenie služieb vyčlenili 1 269 650 eur bez DPH. Zákazka sa týka aj služieb v centrách podpory Bratislava, Banská Bystrica, Košice, Nitra, Prešov Trenčín, Trnava a Trenčín.

Konkrétne má podľa rezortu vnútra ísť o sťahovanie spisovej agendy, dokumentácie a archívnych materiálov, sťahovanie nábytku, kancelárií, kuchyniek, skladov, alebo archívov, sťahovanie výpočtovej techniky, manipulačné práce, najnutnejšiu demontáž, montáž a dopravu. Záujemcovia o poskytovanie týchto služieb môžu rezortu predkladať ponuky do 26. septembra.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona