Na štadióne v Skalici stavebné práce v plnom prúde

NETKY.SK • 17 Máj 2016, 12:31 • 2 min
Na štadióne v Skalici stavebné práce v plnom prúde

BRATISLAVA - Futbalisti MFK Skalica nemôžu využívať domovský trávnik na ligové vystúpenia, od riadiaceho orgánu Únie ligových klubov (ÚLK) nedostal tím zo Záhoria potrebné povolenie, keďže nesplnil požadované náležitosti. Nováčik najvyššej slovenskej súťaže na jar hrá domáce stretnutia na ihrisku FK Senica.

slovakia

left justify in out

Na skalickom štadióne sú však stavebné činnosti v plnom prúde. "Začali sme prácou na novej tribúne. Prvá fáza už je hotová, a to demontáž sedadiel, demontáž stavebných dielov a rozobratie podkladu. Nasledovať bude odvoz stavebného materiálu a potom druhá fáza - základy pre novú tribúnu, stavebná predpríprava," uvádza sa na oficiálnej internetovej stránke skalického klubu s tým, že tribúna by mala byť hotová do dvoch mesiacov: "Poslednou treťou fázou bude montáž tribúny od firmy Sedasport. Nová tribúna bude mať kapacitu cca 1600 miest. Termín jej dokončenia je júl 2016." V klube zo Záhoria sa nepracuje iba okolo hlavnej plochy, ale aj na tej tréningovej. "Mala by byť pripravená na plné zaťaženie do jesennej časti, predpokladaným termínom je júl 2016."

 

Prvostupňový orgán licenčného konania (POLK) sa na základe vykonaného preverenia klubov a preukázaného splnenia požiadaviek licenčných kritérií, definovaných v Smernici klubového licenčného systému SFZ (vydanie 2015), rozhodol udeliť licenciu pre klubové súťaže Európskej futbalovej únie UEFA a Fortuna ligu v licenčnej sezóne 2016/2017 všetkým dvanástim klubom, účinkujúcim v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži v sezóne 2015/2016, teda aj MFK Skalica. Platnosť udelenej licencie je od 1. júna 2016 do 31. mája 2017 vrátane. "Samozrejme, že naďalej pre nás platí povinnosť doložiť Komisii Slovenského futbalového zväzu pre štadióny a ihriská platnú dokumentáciu, požadovanú k vydaniu Certifikátu štadióna pre súťaže UEFA a Fortuna ligu," dopĺňa informácia na webe skalického klubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies