Na štadióne Dukly trikrát zhasli svetlá, Hájovský takú situáciu nezažil

NETKY.SK • 18 Október 2014, 16:09 • 2 min
Na štadióne Dukly trikrát zhasli svetlá, Hájovský takú situáciu nezažil

PRAHA - V najvyššej českej futbalovej lige nedohrali v piatok zápas 11. kola medzi Duklou Praha a Příbramou.

slovakia

left justify in out

Na štadióne Juliska totiž v prvom dejstve dvakrát zhasli reflektory a cez polčas opäť. Keďže doba prerušenia prekročila 60 minút, hlavný rozhodca duel za stavu 2:1 predčasne ukončil.
      

"V tejto chvíli sa nedá striktne povedať, či sa bude zápas opakovať, alebo dohrávať. Rozhodne o tom riadiaci orgán súťaže," cituje internetový portál idnes.cz predsedu komisie pre pravidlá Futbalovej asociácie Českej republiky (FAČR) Jiřího Kureša.
      

Minútu pred koncom prvého dejstva strelil gól hostí slovenský obranca Tomáš Hájovský. "Spadlo to ku mne, tak som loptu 'doťukol' do bránky. Prvá pauza sa na nás podpísala, Dukla bola na koni. Po druhej prestávke sme na tom boli lepšie my. Ale podmienky mali oba tímy rovnaké. Bola to extrémna situácia, akú som ešte nezažil. Už pred stretnutím, keď sme sa rozcvičovali a svetlá nesvietili, aj keď sa stmievalo, tak to vyzeralo čudne," cituje slová hráča internetový portál sport.cz. "Radšej by sme zápas dohrali, otočili by sme to. Teraz sem budeme musieť znovu. Stalo sa. Pre nás nebude výhodou, že sa bude stretnutie hrať znovu celé," dodal Hájovský.
      

V najvyššej českej súťaži naposledy nedohrali zápas pred jedenástimi rokmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona