Na štadióne Corinthians veľa práce a málo času

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 13:47 • 2 min
Na štadióne Corinthians veľa práce a málo času

SAO PAULO - Štadión otváracieho duelu futbalových MS Corinthians má za sebou posledný test pred ostrým štartom a brazílski organizátori priznali, že ich čaká ešte veľa práce.

slovakia

left justify in out

V nedeľu domáci Corinthians remizovali s Botafogom 1:1, zápasu sa prizeralo okrem viacerých funkcionárov Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) aj 37.000 divákov. Na úvodný duel Brazílčanov proti Chorvátsku sa očakávajú vypredané tribúny, kapacita štadióna je 68.000 miest. Organizátori priznali, že niektoré miesta na štadióne tak neprešli priamym testom. Problémy boli v nedeľu aj pri turniketoch, niektorí fanúšikovia kvôli nim nestihli úvod duelu.
     

"Čaká nás ešte veľa práce a máme málo času. Práce nie sú dokončené v administratívnych priestoroch, vo VIP boxoch a v ďalších miestach pre divákov. Som však presvedčený, že to stihneme," povedal operačný manažér lokálneho organizačného výboru Tiago Paes. Štadión, ktorý mal byť hotový v decembri 2013, sa pozdával bývalému koučovi národného tímu a terajšiemu trénerovi Corinthians Manovi Menezesovi.
     

"Je veľmi pekný, len potrebuje ešte dokončiť nejaké práce. Myslím, že to bude vhodné miesto pre otvárací duel šampionátu," povedal Menezes. Na štadióne sa okrem zápasu Brazília - Chorvátsko uskutoční ďalších päť duelov, vrátane jedného semifinále.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies