Na Spiši horeli tri osobné autá

NETKY.SK • 13 Január 2014, 10:05 • 2 min
Na Spiši horeli tri osobné autá

SPIŠSKÁ NOVÁ VES – Tri požiare osobných áut likvidovali spišskonovoveskí hasiči.

slovakia

left justify in out

Ako dnes ráno informoval dôstojník operačného strediska spišskonovoveských hasičov Martin Pentak, v nedeľu skoro ráno hasičom hlásili, že v lokalite Za Hornádom horí osobné auto Fiat Stilo. Požiar podľa odhadu spôsobil majiteľovi škodu za približne 3 000 eur. Pravdepodobnou príčinou bolo úmyselné podpálenie.

Druhý požiar osobného auta VW Polo likvidovali v nedeľu podvečer na ceste zo Spišskej Novej Vsi smerom na Markušovce. Išlo o staršie vozidlo a požiar ho totálne zničil. Majiteľovi vznikla škoda za približne 3 000 eur. Pravdepodobnou príčinou požiaru bol skrat na elektroinštalácii vozidla. 

Pred polnocou v noci z nedele na pondelok hasičom oznámili požiar dvojgaráže v Spišskej Novej Vsi. Ako informoval Pentak, na mieste zasahovalo sedem hasičov a dve cisterny. Hasiči po príchode zistili, že nehorí garáž, ale jedno z dvojice áut Mercedes zaparkovaných v garáži. Požiarom vznikla podľa predbežného odhadu majiteľovi škoda za 3 000 eur. Príčina požiaru je v štádiu vyšetrovania. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies