Na šmykľavej ceste došlo k zrážke 3 vozidiel, ktorá zablokovala dopravu do SR

NETKY.SK • 14 December 2013, 15:33 • 2 min
Na šmykľavej ceste došlo k zrážke 3 vozidiel, ktorá zablokovala dopravu do SR

PRAHA - Na šmykľavej ceste došlo k zrážke 3 vozidiel, ktorá zablokovala dopravu do SR.

slovakia

left justify in out

Zrážka kamiónu a dvoch osobných vozidiel, vodiči ktorých zrejme v okolí Mostov pri Jablunkove nezvládli riadenie v náročných podmienkach, na šmykľavom povrchu cestnej komunikácie č.11 vedúcej z Třinca na Slovensko, dnes dočasne zablokovala dopravu v danom regióne.

Ako informoval internetový server iDNES.cz s odvolaním sa na hovorcu polície vo Frýdku-Místku Vlastimila Starzyka, tridsaťročná vodička jedného z osobných vozidiel a 58-ročný vodič dodávky neprispôsobili rýchlosť faktu, že povrch cesty bol zľadovatený a dostali sa do protismeru, kde do nich narazil kamión.

Ženu s ťažkými zraneniami prepravili vrtuľníkom do Fakultnej nemocnice v Ostrave, muža, ktorý tiež utrpel viaceré zranenia v oblasti hrudníka a tváre previezli na chirurgickú ambulanciu v Třinci. Vodič kamiónu vyviazol zo zdemolovaného vozidla bez zranení.

Aj keď je komunikácia prejazdná zatiaľ kyvadlovo v jednom pruhu, vodiči by tu ešte istý čas rátať so zdržaním.

Dychová skúška preukázala, že vodič kamiónu pred jazdou nekonzumoval alkohol. "Vyrozumeli sme slovenskú stranu, aby sa podľa toho tiež zariadili," cituje server policajného hovorcu.
     



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies