Na Slovensku začína Národný týždeň manželstva

NETKY.SK • 11 Február 2019, 12:04 • 2 min
Na Slovensku začína Národný týždeň manželstva

BRATISLAVA - Od dnešného dňa na Slovensku začína Národný týždeň manželstva. Podľa koordinátora podujatia Vladimíra Sochora, "sviatok manželstva zdôrazňuje myšlienku, že dobrý vzťah medzi dvomi takými rozdielnymi bytosťami, ako sú muž a žena, sa nevytvorí sám, vyžaduje si pozornosť, nemálo úsilia – skrátka potrebuje systematickú údržbu".

slovakia

left justify in out

Národný týždeň manželstva bude prebiehať do nedele 17. februára. Počas týždňa sa uskutoční viacero sprievodných podujatí. Jedným z nich je Duet kaviarní, počas ktorého sa páry môžu viac spoznať pri hre Duet. Ďalším podujatím je spoločensko – vzdelávací program na 15 miestach po celom Slovensku od Bratislavy až po Sninu, nazvaný Duet tour. Hlavnou myšlienkou aktuálneho ročníka je Hráme spolu a dôraz sa kladie najmä na blízkosť, priateľstvo a spoluprácu.

 

img

 

 Jeho deviaty ročník podporila aj biatlonistka Anastasia Kuzminová. "Ako športovkyňa viem, čo to znamená, keď tím naozaj dobre funguje. A aj v manželstve je tímová spolupráca naozaj dôležitá, bez dôvery a vzájomnej podpory by to bolo veľmi ťažké. Preto sa mi páči myšlienka Národného týždňa manželstva," povedala Kuzminová.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Once again memory photo from #ramsauamdachstein #13yearstogether❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Anastasia Kuzmina (@nastja.kuzminova),

 

Zároveň podľa slov Sochora "nabáda a povzbudzuje k občerstveniu či obnovovaniu blízkosti".

 

"Prináša podnety, tipy aj praktické príležitosti pre manželov zastaviť sa, úprimne a čestne sa pozrieť, v akom stave sa ich vzťah nachádza a ak treba, urobiť prvé kroky k náprave."

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies