Na Slovensku začala pôsobiť poisťovňa Premium

NETKY.SK • 26 Január 2017, 11:56 • 2 min
Na Slovensku začala pôsobiť poisťovňa Premium

BRATISLAVA - Na slovenský poistný trh vstúpila nová spoločnosť. Od januára tohto roka začala svoju činnosť Premium Insurance Company Limited, pobočka poisťovne z iného členského štátu EÚ. Poskytuje komplexné služby neživotného poistenia a je orientovaná na firemnú a podnikateľskú klientelu. Ako ďalej informovala spoločnosť, svoje pôsobenie na slovenskom trhu delí na dve etapy.

slovakia

left justify in out

V prvej etape sa v tomto roku zameriava na poistenie podnikateľských rizík, poistenie zodpovednosti za škodu a poistenie bytov, domov a domácností. V druhej etape sa v roku 2018 portfólio spoločnosti rozšíri aj o poistenie motorových vozidiel a úrazové poistenie. Víziou spoločnosti Premium je aj medzinárodná pôsobnosť. Svoju činnosť chce plynule rozšíriť zo Slovenska aj do iných krajín EÚ, do Českej republiky, Maďarska, Rumunska, prípadne ďalej.

 

Spoločnosť Premium Insurance Company Limited je súkromne vlastnená poisťovacia spoločnosť založená 18. novembra 2015 na Gibraltári UK. Licenciu na vykonávanie poisťovacej činnosti pre poistný druh neživotného poistenia získala 16. decembra 2016. Do Obchodného registra SR bola Premium Insurance Company Limited, pobočka poisťovne z iného členského štátu, zapísaná 29. decembra 2016. Sto percent akcií spoločnosti Premium Insurance Company Limited vlastní slovenská spoločnosť Respect International, s.r.o.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona