Na Slovensku začala pôsobiť KDB Bank

NETKY.SK • 9 August 2013, 18:23 • 2 min
Na Slovensku začala pôsobiť KDB Bank

BRATISLAVA - Na slovenskom trhu začala pôsobiť pobočka juhokórejskej banky KDB Bank (Korea Development Bank) s cieľom poskytovať finančné služby podnikom aj retailovej klientele. Banka o tom informovala vo vyhlásení, ktoré zverejnila v piatok.

slovakia

left justify in out

Otvorenie novej pobočky v Bratislave je dôkazom cezhraničnej aktivity banky, uviedla KDB vo vyhlásení. Šéf KDB Europe v Bratislave Ladislav Šimko konštatoval, že bratislavská pobočka je univerzálnou bankou poskytujúcou celú škálu retailových produktov a služieb.

"Naša banka reprezentuje dynamizmus Ázie. Sme presvedčení, že sme schopní podporiť oživenie ekonomického a obchodného života Slovenska," konštatoval Chung Hun Jin, generálny riaditeľ KDB Bank Europe Ltd sídliacej v Maďarsku, ktorej úplným vlastníkom je Korea Development Bank . Cieľom bratislavskej pobočky je stať sa hlavným finančným partnerom korporácií na Slovensku, a to nielen tých, ktoré vlastnia kórejskí podnikatelia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona