Na Slovensku vychádza román Ženíchov svedok od Kristan Higginsovej

NETKY.SK • 18 Marec 2016, 08:31 • 2 min
Na Slovensku vychádza román Ženíchov svedok od Kristan Higginsovej

BRATISLAVA – Román Ženíchov svedok z pera americkej autorky Kristan Higginsovej prichádza v týchto dňoch na pulty slovenských knižných obchodov. TASR informovala PR manažérka vydavateľstva Ikar Andrea Coddington.

slovakia

left justify in out

Ženíchov svedok je svetová romanca o láske a zrade, o odpustení a zabudnutí. Hlavná hrdinka Faith Hollandová sa má po dlhoročnej známosti vydávať za Jeremyho. Stojí pred oltárom, svojho milého sa však nedočká. Rozsype sa jej svet a uteká od všetkého, čo doteraz poznala. Minulosť a spomienky si ju však nájdu.

 

Jeremyho tajomstvo, pre ktoré si ju nevzal, s Faith otrasie. Opustí rodné mesto a usadí sa v San Franciscu. Po čase sa však vráti do vinice Volavka. V krásnej prírode sa spamätáva z toho, čo sa jej stalo a popri tom si dožičí pohár dobrého červeného vína.

 

Popíja s Levim Cooperom, miestnym policajným veliteľom a najlepším priateľom jej bývalého snúbenca. Práve on zabránil jej sobášu a teraz sa stáva aj dôvodom, prečo sa Faith rozhodne zostať vo Volavke. Román Ženíchov svedok je prvý diel zo série o vinici Volavka, z ktorej vyšlo už päť dielov. Zaradili sa medzi najčítanejšie romantické príbehy medzinárodne uznávanej autorky.

 

Kristan Higginsová je podľa denníkov New York Times a USA Today majsterkou romancí. Na jej konte sa nachádza viac ako tucet úspešných románov, za ktoré získala viacero ocenení. Jej knihy preložili do viac ako dvadsiatich svetových jazykov. Skôr ako sa začala venovať literatúre, pôsobila v reklame a ako tlačový hovorca. Spolu s manželom a dvoma deťmi žije v rodnom Connecticute. Miluje zvieratá, deti a zákusky. Z anglického originálu The Best Man preložila Tamara Chovanová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona