Na Slovensku vrcholí zápas o právny štát! Mafia a korupcia budú porazené, sľubuje premiér

NETKY.SK • 14 September 2021, 20:54 • 2 min
Na Slovensku vrcholí zápas o právny štát! Mafia a korupcia budú porazené, sľubuje premiér

BRATISLAVA - Eduard Heger občanov ubezpečil, že vláda boj proti mafii nevzdá.

slovakia

left justify in out

Na Slovensku vrcholí zápas o právny štát, povedal na margo aktuálneho diania v bezpečnostných zložkách premiér Eduard Heger (OĽaNO). Hoci ide podľa neho o ťažký boj, občanov ubezpečil, že jeho vláda zápas nevzdá. Vo videu na sociálnej sieti zároveň odkázal, že mafia a korupcia budú porazené.

 

"Za 12 rokov tu vznikla a zmocnela organizovaná sieť ľudí, pre ktorých sú polícia, prokuratúra i súdy len prostriedkom na zabezpečenie si beztrestnosti. Nám sa darí postupne zbavovať týchto ľudí svojich pozícií. Odpor týchto ľudí voči vláde zákona však silnie," povedal Heger.

 

 

Podľa predsedu vlády sme svedkami pokusov o zastrašovanie či vyhrážanie sa ľuďom, pre ktorých je spravodlivosť najvyššou prioritou.

 

Rozviazaním rúk orgánom činným v trestnom konaní vyjadruje premiér podľa vlastných slov podporu čestným policajtom, prokurátorom a sudcom, teda nie podporu tým, ktorí zneužívajú svoje pozície zo strachu pred spravodlivosťou. "Ľudí, ktorí bojujú v ťažkých podmienkach o spravodlivosť, neopustíme. Mafia a korupcia budú porazené," zdôraznil Heger.

 

Prečítajte si tiež: Dianie v silových zložkách pripomína anarchiu, tvrdí bývalý siskár

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies