Na Slovensku sú veľmi dobré lyžiarske podmienky

NETKY.SK • 12 Február 2013, 11:43 • 2 min
Na Slovensku sú veľmi dobré lyžiarske podmienky

Na Slovensku sú veľmi dobré lyžiarske podmienky - Zaujímavosti Aj dnes je v prevádzke viac ako 100 lyžiarskych stredísk, všetci prevádzkovatelia hlásia veľmi dobré lyžiarske podmienky. Hrúbka snehovej vrstvy je dostatočná, na väčšine svahov dosahuje v pri

slovakia

left justify in out

imgAj dnes je v prevádzke viac ako 100 lyžiarskych stredísk, všetci prevádzkovatelia hlásia veľmi dobré lyžiarske podmienky. 

Hrúbka snehovej vrstvy je dostatočná, na väčšine svahov dosahuje v priemere 50 až 85 cm, v niektorých oblastiach na Orave, strednom Slovensku aj vo Vysokých Tatrách je viac ako meter snehu.

Niektoré menšie areály majú prevádzku obmedzenú len na určité dni v týždni, napríklad Podkonice-Pleše, Kordíky, Kráľová pri Zvolene, Hronec-Hlobišov, Štós-Šikmá stráň aj Skicentrum Kľačno. Pre prístup do vysokohorských oblastí sú potrebné snehové reťaze. Veľmi dobré lyžiarske podmienky by mali pretrvať i najbližšie dni.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies