Na Slovensku štartuje on-line katolícka zoznamovacia agentúra katRande: Nezadaní si môžu nájsť partnera

NETKY.SK • 1 Máj 2015, 13:28 • 2 min
Na Slovensku štartuje on-line katolícka zoznamovacia agentúra katRande: Nezadaní si môžu nájsť partnera

BRATISLAVA - Slobodní Slováci a Česi si môžu nájsť svojho životného partnera prostredníctvom on-line katolíckej zoznamovacej agentúry katRande. Online zoznamka štartuje práve dnes na webovej adrese katrande.org.

slovakia

left justify in out

Projekt podporuje aj bratislavský arcibiskup Stanislav Zvolenský. "Využívanie služieb internetu patrí v našej dobe ku každodennému životu. Preto aj zoznamovanie prostredníctvom internetu pokladám za vhodné a primerané pre súčasného katolíka," vysvetlil Zvolenský.
     

KatRande je súčasťou medzinárodnej platformy kathTreff, ktorú pred 10 rokmi založila GudrunKugler v Rakúsku. Po jej veľkom úspechu sa on-line zoznamka rozšírila do susedného Nemecka, Švajčiarska a dnes už funguje v 11 európskych krajinách. "V dohľadnej dobe by mali byť všetky tieto štáty prepojené, čo bude znamenať, že členovia katRande si budú môcť hľadať partnerov aj v iných členských krajinách a naopak," uviedla Martina Brenčičová z KatRande.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona