Na Slovensku pristálo šestnásť reprezentantov

NETKY.SK • 13 Október 2015, 16:39 • 2 min
Na Slovensku pristálo šestnásť reprezentantov

BRATISLAVA - V utorok popoludní pristála na bratislavskom Letisku M. R. Štefánika slovenská futbalová reprezentácia, ktorá deň predtým v Luxembursku spečatila premiérový postup na majstrovstvá Európy.

slovakia

left justify in out

Domov sa však nevrátil kompletný 24-členný výber nominovaný trénerom Jánom Kozákom na záverečné dve vystúpenia v kvalifikácii o účasť na budúcoročnom kontinentálnom šampionáte vo Francúzsku, ale iba jeho dve tretiny. Okteto hráčov - Marek Hamšík (SSC Neapol/Tal.), Juraj Kucka (AC Miláno/Tal.), Róbert Mak, Erik Sabo (obaja PAOK Solún/Gréc.), Dušan Švento (1. FC Kolín nad Rýnom/Nem.), Adam Nemec (Willem II Tilburg/Hol.), Ondrej Duda (Legia Varšava/Poľ.) a Miroslav Stoch (Bursaspor/Tur.) - totiž rovno z Luxemburgu zamierilo ku svojim zamestnávateľom na klubovej úrovni. Kapitán A-tímu SR Martin Škrtel odcestuje do Liverpoolu v utorok večer.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies