Na Slovensku pribudol jeden milionár, výherca Eurojackpotu si prebral svoju výhru

NETKY.SK • 23 November 2020, 17:43 • 2 min
Na Slovensku pribudol jeden milionár, výherca Eurojackpotu si prebral svoju výhru

KOŠICE – Na Slovensku pribudol nový milionár. Výherca Eurojackpotu si vybral svoju výhru v hodnote takmer 59 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál korzár.sme. Ide tak už o druhý eurojackot, ktorý padol na Slovensku. Dňa 16. októbra sa stal novým milionárom Slovák z Košického kraja, ktorý v číselnej lotérii Eurojackpot vyhral necelých 59 miliónov eur.

 

Podľa pravidiel súťaže však mal 35 dní na to, aby sa o výhru prihlásil s platným výherným lístkom. Táto doba mu vypršala 19. novembra, pričom spoločnosť Tipos už informovala, že k prevzatiu poriadneho balíka peňazí došlo v pondelok, čiže necelý týždeň pred uplynutím stanovenej lehoty.

 

img

 

V prípade, ak by sa výherca čo i len o deň omeškal, celá suma by mu prepadla a peniaze by sa vrátili do fondu výhier. „Žiadne konkrétnejšie informácie nebudeme zverejňovať. Tipos má prísne štandardy kontaktu s výhercami. Cieľom týchto opatrení je ochrana výhercu tejto neuveriteľnej výhry," povedala hovorkyňa spoločnosti Ivana Skokanová.

 

Mohlo by vás zaujímať: Šťastný výherca Eurojackpotu má iba 35 dní na to, aby sa o milióny prihlásil

 

Do tejto súťaže je aktuálne zapojených až 18 členských krajín EÚ. Prvý eurojackpot pritom na Slovensku padol už v roku 2015, kedy si výherca na svoj účet pripísal 58 807 427,70 eur.

 

Slovák si aktuálne nechal vygenerovať náhodné čísla, ktoré mu pravdepodobne zmenia život od základov. „Jeho stávka mala iba jeden tip – stĺpec s číslami 5, 11, 35, 44, 50 a s powerballovými číslami 4 a 10. K tomu si zaplatil aj účasť v doplnkovej hre Eurojackpot Joker a stávku si predplatil na dve žrebovania. Za celú takúto stávku zaplatil 6 eur," dodáva Skokanová.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies