Na Slovensku pribudne nová televízna stanica! Prvé vysielanie spustí ešte pred Vianocami

NETKY.SK • 13 December 2017, 10:16 • 2 min
Na Slovensku pribudne nová televízna stanica! Prvé vysielanie spustí ešte pred Vianocami

BRATISLAVA – Ponuka vysielaných TV staníc na Slovensku sa rozširuje! Od 14. decembra spustí vysielanie kanál Epic Drama. Informoval o tom portál Medialne.sk.

slovakia

left justify in out

Milovníci seriálov si prídu na svoje. TV stanicu spadá pod spoločnosť, ktorá na Slovensko priviezla dokumentárny Viasat History a Viasat Explorer. Vysielané seriály budú spočiatku historicky ladené ako napríklad Mr. Selfridge opisujúci život zakladateľa londýnskeho obchodného domu Selfridge.

 

Na Epic Drama si budete môcť po prvý krát pozrieť napríklad drámu Špióni, seriál BBC Vesnice alebo detektívny seriál Miss Fisher's Murder Mysteries, ktorý však slovenskí diváci môžu sledovať aj prostredníctvom online video služby Netflix. Na televíznych obrazovkách si diváci môžu pozrieť aj Klondike, prvý hraný seriál spoločnosti Discovery. Dej sa opiera o časy zlatej horúčky a drsný život zlatokopov.

 

Do ponuky ju zatiaľ zaradí iba Slovak Telekom, ostatní operátori to momentálne v pláne nemajú. Sústreďujú sa na iné televízne kanály, ktorými chcú rozšíriť ponuku TV staníc. „Viasat Epic Drama zaradíme do svojej ponuky 14. decembra ako prvý operátor na Slovensku. Kanál ponúkneme v HD zákazníkom IPTV aj satelitnej služby Magio Sat,” skonštatoval pre aktuality.sk Peter Gálik zo Slovak Telekom. O tom či sa zaradí aj na zoznam Skylink, ešte nie je isté, o možnej budúcej spolupráci sa rokuje.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies