Na Slovensku budú naďalej silné mrazy: Teploty až -27 stupňov!

NETKY.SK • 8 Január 2017, 11:50 • 2 min
Na Slovensku budú naďalej silné mrazy: Teploty až -27 stupňov!

BRATISLAVA - Na Slovensku budú aj v najbližších dňoch prevládať silné mrazy, vietor a vodiči by mali byť pripravení na možné záveje a snehové jazyky na cestách.

slovakia

left justify in out

Teploty môžu v niektorých okresoch klesnúť až na -27 stupňov Celzia. Vyplýva to z informácií na internetovej stránke Slovenského hydrometeorologického ústavu (SHMÚ).

 

S výnimkou najjužnejších okresov v západnej časti Slovenska platí aj naďalej výstraha SHMÚ pred nízkymi teplotami, snehovými jazykmi a závejmi a s výnimkou západnej časti územia aj pred silným vetrom. Teplota môže podľa meteorológov poklesnúť až na -26 stupňov Celzia.

 

Ráz počasia sa mierne zmení až v utorok (10.1.), vietor by sa mal utíšiť, naďalej však bude veľmi chladno. Teploty v tento deň môžu klesnúť až na -27 stupňov Celzia, a to dokonca aj v okresoch ako Levice, Krupina či Zlaté Moravce.

 

Pre okresy Liptovský Mikuláš, Martin a Čadca platí výstraha pred možnými povodňami.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona