Na Slovensko zavíta majster zvukov, herec a komik Winslow, známy zo série filmov Policajná akadémia

NETKY.SK • 23 September 2016, 15:06 • 2 min
Na Slovensko zavíta majster zvukov, herec a komik Winslow, známy zo série filmov Policajná akadémia

BRATISLAVA - Americký herec a komik Michael Winslow, legendárny seržant Larvelle "Motor Mouth" Jones z populárnej série filmov Policajná akadémia, zavíta po prvý raz na Slovensko. Majster zvukov sa predstaví so svojou šou 10. novembra v bratislavskom Istropolise.

slovakia

left justify in out

"Počas večera uvidíte a zažijete pestrú zmes Michaelovho neopakovateľného majstrovstva. Úžasné imitácie, obrovskú paletu zvukov prevedenú iba jeho hlasom, strhujúce prevedenie známych skladieb, kompletne 'ozvučené' rozprávanie zábavných príbehov a napríklad aj špeciálnu verziu finálnej bojovej scény zo Star Wars," avizuje organizátor podujatia.

 

Na predstavenie, ktoré umelec rád označuje podtitulom Through The Power of SOUNDZ, pozýva všetkých fanúšikov bláznivého humoru a beatboxu aj sám Michael Winslow. "Vypravte sa so mnou na dobrodružstvá cez hudbu, komédiu a hlavne ZVUKY!"

 

Michael Winslow (1958), "human sound machine" či muž desaťtisícich hlasov a zvukov, príde na Slovensko v rámci svojho jesenného turné, ktoré po dvoch rokoch opäť obsahuje aj niekoľko zastávok v Európe. Hudobným hosťom večera bude najznámejšia Američanka dlhodobo žijúca a tvoriaca v Bratislave, speváčka Katarina Korcek so skupinou. V úvodnom hudobnom sete ponúkne prierez svojej tvorby od MadeIIMate, cez Lady Kazoo až po súčasnú autorskú tvorbu. Predstaví aj nový singel Darkness z pripravovaného albumu.

 

"Predstavenie je v angličtine bez tlmočníka, šou pána Winslowa je zrozumiteľná," TASR informovala Bibiána Grebeňová Šedivá z Agentúry KVAS.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies