Na Slovensko sa chystajú ďalšie reťazce: Konkurencia pre McDonald's a Starbucks

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 15:19 • 2 min
Na Slovensko sa chystajú ďalšie reťazce: Konkurencia pre McDonald's a Starbucks

BRATISLAVA – Slováci majú stále v obľube americký štýl stravovania, a tak sa americké reštaurácie tešia v našich končinách veľkej obľube. Čoskoro bude mať našinec oveľa viac možností, kde si môže ísť pochutnať na americkom jedle, alebo káve.

slovakia

left justify in out

Nedávno sme vás informovali o tom, že kaviarenský reťazec Starbucks definitívne mieri na Slovensko. Podľa ich oficiálnej facebookovej stránky, bude prvá kaviareň v bratislavskom nákupnom centre Aupark.

 

Na Slovensko sa však chystá hneď niekoľko ďalších amerických reťazcov. Podľa webu franchising.sk sa na Slovensko chystajú známe značky. Ide o reťazec kaviarní PJ´s Coffee of New Orleans, reštauračné siete Denny´s a Lawry´s, puby The Tilted Kilt a fastfood Arby´s.

 

Tieto značky hľadajú na Slovensku a v ČR partnerov, ktorí by ich zastupovali. „Úlohou výhradného zástupcu jednotlivých značiek bude vybudovať ich sieť v rámci celej republiky. K tomu získa kompletnú podporu zo strany poskytovateľa licencie,“ povedala Business Development Manager spoločnosti PROFIT system Lenka Nováková.

 

PJ´s Coffee of New Orleans bude konkurencia novému Starbucksu a kaviarňam, pretože ponúkajú najmä kávu a čaj.

 

Reštaurácia Denny´s ponúka typickú americkú kuchyňu a aj niečo z mexickej. V ich ponuke sú najmä burgre, steaky, ale aj quesadilla a nachos. Tieto reštaurácie sú známe aj svojimi raňajkovými menu.

 

Reťazec Lawry’s sa viac orientuje na tradičný spôsob prípravy mäsa. Pripravujú tam hlavne steaky a rebierka.

 

Sieť reštarácií The Tilted Kilt skôr pripomína bar, a to najmä svojou sexi obsluhou. Zákazníkov totiž „obskakujú“ sporo odeté dievčatá v tradičných škótskych sukniach (kiltoch). V ponuke majú okrem alkoholu aj hamburgery, ale aj typicky britské jedlá.

 

Fastfoodový reťazec Arby´s je kombinácia fastfoodov McDonald's a Subway.

 

Okrem nich má o Slovensko záujem aj Sky Zone – sieť trampolínových centier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies