Na Slovensko príde 40 detí z ukrajinského Mariupoľa

NETKY.SK • 25 Apríl 2015, 12:55 • 2 min
Na Slovensko príde 40 detí z ukrajinského Mariupoľa

BRATISLAVA - Na ozdravný pobyt príde dnes na Slovensko 40 detí z ukrajinského mesta Mariupoľ. Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa Nadácie Ekopolis Eva Ščepková, pobyt pre deti pripravilo občianske združenie Ukrajinsko-Slovenská Iniciatíva v spolupráci s ukrajinskou charitatívnou organizáciou Kresťanská rodina. Projekt finančne podporilo aj slovenské ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Zámerom návštevy je podľa organizátorov poskytnúť deťom, ktoré žijú v blízkosti zóny bojov, relaxačno-poznavací pobyt v prírode s možnosťou zoznámiť sa so Slovenskom a jeho atrakciami. V priebehu 12-dňového pobytu navštívia deti rekreačné zariadenia v Jasnej a v Liptovskom Mikuláši, absolvujú výlety do Bojníc, Bratislavy, na Chopok, do čokoládovej fabriky a navštívia aj rovesníkov zo školy vo Vranove nad Topľou. Deti majú doraziť dnes po 16:00 vlakom do Liptovského Mikuláša.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies