Na slovenskej súpiske jedno voľné brankárske miesto

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 09:08 • 2 min
Na slovenskej súpiske jedno voľné brankárske miesto

PETROHRAD - Na súpiske slovenskej hokejovej reprezentácie pre MS v 2016 v Rusku zostalo už len jedno voľné miesto. Na štvrtkovom direktoriáte realizačný tím slovenského mužstva zapísal 22 korčuliarov a dvoch brankárov, mimo je zatiaľ iba gólman Samuel Baroš.

slovakia

left justify in out

V hre je totiž stále možný príchod Petra Budaja, ktorý aktuálne chytá v play-off zámorskej AHL. Hlavný tréner Zdeno Cíger už informoval, že v prvom súboji bude chytať Branislav Konrád a do duelu nezasiahnu útočníci Pavol Skalický a Peter Cehlárik. Prvý súper na šampionáte Maďarsko má od štvrtka plnú súpisku s triom brankárov a 22 korčuliarmi. Vzájomný súboj Slovensko - Maďarsko je naplánovaný na sobotu 7. mája so začiatkom o 11.15 h SELČ.

V "slovenskej" B-skupine si Bielorusi nechali na súpiske jedno voľné miesto pre korčuliara, Američania pre dvoch, Fíni pre troch, Francúzi pre piatich, Kanaďania pre jedného gólmana a dvoch hráčov v poli, Nemci pre brankára a dvoch korčuliarov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona