Na Slovan deti do 15 rokov za 1 euro, v bránke asi premiéra Karhunena

NETKY.SK • 30 Január 2012, 13:46 • 2 min
Na Slovan deti do 15 rokov za 1 euro, v bránke asi premiéra Karhunena

Na Slovan deti do 15 rokov za 1 euro, v bránke asi premiéra Karhunena

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti bratislavského Slovana sa v základnej časti predstavia v domácom prostredí Slovnaft Areny už iba v štyroch zápasoch. Ten najbližší odohrá v utorok 31. januára od 18.00 h proti poslednému tímu tabuľky HK Nitra pričom vedenie tento duel venuje svojim najmladším fanúšikom.
      Podľa tlačovej správy "belasých" Slovan pripravil na tento zápas, ktorý sa hrá v deň polročných vysvedčení špeciálnu akciu. Ku každej zakúpenej vstupenke, vrátane platných sezónnych vstupeniek, sa dá zakúpiť jedna vstupenka za symbolické 1 euro pre dieťa narodené po 1. januári 1997.
      Akcia platí v pondelok a utorok na ktoromkoľvek predajnom mieste Ticketportal, v deň zápasu od 14.00 h aj v pokladniciach zimného štadióna po predložení preukazu poistenca dieťaťa.
      V utorňajšom zápase by mal svoju premiéru v bránke Slovana zažiť Tomi Karhunen, nová akvizícia z fínskeho Kärpätu Oulu. "Karhu" bude v Slovane na hosťovaní do konca tejto sezóny, potom sa vráti do svojho materského klubu, s ktorým má nový dvojročný kontrakt. Karhunen by mal pomôcť trochu si vydýchnuť Branislavovi Konrádovi, ktorý Slovan podržal vo viacerých kľúčových zápasoch, aj keď nastupoval nie celkom fit. V prebiehajúcej sezóne nastúpil Karhunen na 9 zápasov najvyššej fínskej SM-liigy z pozície druhého brankára a zaznamenal v nich 93,1 percentnú úspešnosť zásahov a priemer 1,9 inkasovaného gólu na zápas.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies