Na Slovakia synchro akvabely z piatich krajín, želiezkom Lazarová

NETKY.SK • 3 November 2010, 12:18 • 2 min
Na Slovakia synchro akvabely z piatich krajín, želiezkom Lazarová

Na Slovakia synchro akvabely z piatich krajín, želiezkom Lazarová

slovakia

left justify in out

img

Akvabely z piatich krajín sa počas víkendu predstavia na 23. ročníku medzinárodnej súťaže junioriek a mladších žiačok Slovakia synchro. Okrem mladých Sloveniek uvidia diváci na bratislavských Pasienkoch v akcii pretekárky z Čiech, Rakúska, Maďarska a Chorvátska.
      Najväčším slovenským želiezkom v ohni bude sólistka Martina Lazarová z Iuventy Bratislava - účastníčka tohtoročných MSJ v americkom Indianapolise. "V súťaži dvojíc sa predstavia Terézia Králiková s Patríciou Havelkovou. Fanúšikovia synchra uvidia  15 sólistiek i dvojíc, tri tímy a päť combo zostáv," informovala TASR Jana Mezovská, šéfka trénersko-metodickej komisie pri Slovenskom zväze synchronizovaného plávania.
      Súťaž odštartuje v sobotu predpoludním povinnými figúrami, popoludní sú na programe sólové a tímové zostavy. V nedeľu o 9.00 sa začne súťaž dvojíc a Slovakia synchro vyvrcholí atraktívnymi combo zostavmi.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies