Na Slovakia Ringu sa zranil poľský motorkár, zachraňoval ho vrtuľník

NETKY.SK • 4 Máj 2016, 07:56 • 2 min
Na Slovakia Ringu sa zranil poľský motorkár, zachraňoval ho vrtuľník

ORECHOVÁ POTÔŇ - Letecká posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby ATE z Bratislavy zasahovala v utorok popoludní pri úraze na motoristickom pretekárskom okruhu Slovakia Ring v Orechovej Potôni v okrese Dunajská Streda.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný motorkár poľskej národnosti si nárazom do prekážky spôsobil poranenia hlavy, hornej končatiny a hrudníka, na úraz si po páde nepamätal. Zranenému mužovi na mieste poskytli primárne ošetrenie záchranári zo zdravotnej služby Medical Centre. Po prílete vrtuľníka si lekár leteckých záchranárov prevzal pacienta do svojej zdravotnej starostlivosti, poskytol mu potrebnú analgézu.

 

Po preložení na palubu vrtuľníka previezli pacienta na centrálny príjem Univerzitnej nemocnice Bratislava-Kramáre. Agentúru SITA informovala Zuzana Hopjaková, PR manažér a hovorca Air - Transport Europe Poprad.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies