Na Slaviu Praha sa dá ísť za starý mobil

NETKY.SK • 7 August 2014, 07:48 • 2 min
Na Slaviu Praha sa dá ísť za starý mobil

PRAHA - Na futbalové stretnutie 3. kola českej Synot ligy medzi Slaviou Praha a Slovanom Liberec môžu diváci ísť "zadarmo". Stačí doniesť starý mobil v nedeľu pred štadión pražského Edenu a vstup majú bezplatný.

slovakia

left justify in out

Akcia je určená pre sto najrýchlejších fanúšikov, no ostatní diváci nemusia odnášať staré telefóny a malé domáce spotrebiče domov. Za ich výmenu môžu získať pivo. "Takúto aktivitu vítame. Výťažok pôjde na dobročinné účely," povedal riaditeľ oddelenia komunikácie Slavie Praha Jiří Vrba.

 

Vstupenky za staré mobily už mohli diváci získať v 1. kole na duely Jablonec - Brno a České Budějovice - Liberec, v druhom kole Brno - Hradec Králové, Plzeň - Jablonec a v treťom kole okrem spomenutého stretnutia sa môžu na vstupné zadarmo tešiť fanúšikovia zápasu Jihlava - Bohemians. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona