Na skúške v Trenčíne vnuk Johana Cruyffa

NETKY.SK • 24 Január 2014, 16:09 • 2 min
Na skúške v Trenčíne vnuk Johana Cruyffa

TRENČÍN - Do kádra slovenského corgoňligového futbalového klubu AS Trenčín by mohol pribudnúť vnuk bývalého vynikajúceho holandského reprezentanta a trojnásobného držiteľa Zlatej lopty Johana Cruyffa. Iba 20-ročný španielsky stredopoliar Jessua Angoy je novou tvárou v kabíne trenčianskeho mužstva. Vo štvrtok prišiel na desaťdňovú skúšku, po nej sa rozhodne o jeho ďalšom osude. Informuje o tom oficiálna internetová stránka AS.

slovakia

left justify in out

"Prvé pocity sú dobré. Hneď na úvodnom tréningu som zistil, že sú tu šikovní hráči. Veľa sa tu pracuje s loptou a to sa mi páči," uviedol pre trenčiansky klubový web Angoy, pre ktorého je Slovensko veľkou neznámou. "Chcem hrať futbal. To je dnes mojím cieľom,“ poznamenal ďalej mladý Španiel, ktorý pochádza z futbalovej rodiny. Jeho dedom je spomenutá holandská legenda Johan Cruyff a otcom Jesús Angoy, bývalý brankár Barcelony. Jessua Angoy prišiel v šestnástich rokoch do slávnej akadémie FC Barcelona La Masie. "V osemnástich rokoch zamieril do anglického Wiganu a dnes je voľným hráčom," uvádza sa na webe AS.

Jessua Angoy by sa mal predstaviť v drese Trenčína v prípravnom stretnutí proti 1. FC Slovácko, ktoré sa uskutoční v sobotu 25. januára o 14.00 h na štadióne Širůch v Starom Měste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona