Na škole skolabovalo takmer 20 žiakov. Mohlo ísť o otravu!

NETKY.SK • 25 Jún 2021, 11:40 • 2 min
Na škole skolabovalo takmer 20 žiakov. Mohlo ísť o otravu!

BRATISLAVA - Českí záchranári ošetrujú po kolapsových stavoch desiatky ľudí na Strednej policajnej škole v Sokolove.

slovakia

left justify in out

Ako informuje spravodajský portál TN.cz s odvolaním sa na ČT24, mohlo by ísť o otravu chemickou látkou.


Informácie prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter potvrdila aj česká polícia. „V piatok 25. júna 2021 pred deviatou hodinou rannou sme prijali na linku 158 oznámenie o hromadnom kolapse osôb,“ uviedli s tým, že ihneď po jeho prijatí hlásenia na miesto vyrazili zložky Integrovaného záchranného systému.

„Na mieste máme desať posádok, máme nahlásených 20 osôb, v prevažnej časti ide o študentov. Sú to kolapsové stavy z nezistených príčin. Zabezpečujeme základné ošetrenie a následný transport do zdravotníckych zariadení,“ opísal situáciu krátko pred desiatou dopoludnia hovorca záchranárov Radek Hes s tým, že sú to ľahšie stavy.

Podľa informácií TV Nova sa všetko odohralo mimo budovy pri odovzdávaní vysvedčení. Hasičské prístroje však následne nezaznamenali žiadne podozrivé látky v ovzduší.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies