Na skladbu Thou Shall Not Kill od Mobb Deepu prispel aj Prince

NETKY.SK • 6 Júl 2016, 09:10 • 2 min
Na skladbu Thou Shall Not Kill od Mobb Deepu prispel aj Prince

LOS ANGELES - Na skladbu Thou Shall Not Kill americkej formácie Mobb Deep prispel aj zosnulý hudobník a spevák Prince.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre podcast Drink Champs to prezradil člen skupiny Havoc. Ako uviedol, počas nahrávania skladby sa Prince náhodou objavil v štúdiu. Po tom, čo sa ho Havoc spýtal na názor, hudobník začal hrať na klávesy. Následne zo štúdia bez slova odišiel. Havoc a jeho kolegovia sa melódiu rozhodli v skladbe použiť, Princa však ako autora neuviedli.

 


Mobb Deep tvorí okrem Havoca aj Prodigy. Formácia debutovala v roku 1993 albumom Juvenile Hell, no medzinárodný úspech sa im podarilo získať až o dva roky neskôr s druhou štúdiovkou The Infamous. Po nej nasledovali ešte nahrávky Hell On Earth (1996), Murda Muzik (1999), Infamy (2001), Amerikaz Nightmare (2004), Blood Money (2006) a The Infamous Mobb Deep (2014). Na spomínanej skladbe Thou Shall Not Kill z roku 2007 hosťujú aj Snoop Dogg a Tray Dee.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies