Na Silvestra ambulantná pohotovosť funguje ako cez iný pracovný deň

NETKY.SK • 31 December 2018, 11:15 • 2 min
Na Silvestra ambulantná pohotovosť funguje ako cez iný pracovný deň

Bratislava- Na Silvestra ambulantné pohotovostné služby v Bratislavskom kraji fungujú ako každý pracovný deň, teda od 16.00 do 22.00 h.

slovakia

left justify in out

Na Nový rok budú vo víkendovom režime, teda od 7.00 do 22.00 h.Informovala hovorkyňa Bratislavského samosprávneho kraja Lucia Forman.

 

"Pre detských pacientov z okresu Malacky, Senec a z celej Bratislavy nájdu rodičia pomoc v Národnom ústave detských chorôb Bratislava – Kramáre na Limbovej 1 a pre okres Pezinok bude ambulantná pohotovostná služba fungovať na adrese Bratislavská 85 Pezinok," priblížila.

 

Ambulantná pohotovostná služba pre dospelých bude k dispozícii v Bratislave na dvoch adresách: na Šancovej 110 v Železničnej nemocnici a na Poliklinike na Strečnianskej 13. V Malackách môžu pacienti navštíviť malackú nemocnicu na Duklianskych hrdinov 34. Pre okres Pezinok je počas Silvestra aj na Nový rok ambulantná pohotovosť v Pezinku na Bratislavskej 85.

 

"V prípade nepríjemností so zubami je pre celý kraj k dispozícii Zubno-lekárska pohotovostná služba v Bratislave na Drieňovej 38, v pracovný deň od 17:30 do 24:00 a cez víkend od 11:00 do 23:00," uviedla hovorkyňa.

 

Zoznam verejných lekární, ktoré budú mať v jednotlivých okresoch počas Silvestra a Nového roka pohotovosť verejnosť nájde na linku https://www.region-bsk.sk/clanok/pohotovostne-lekarne-910809.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies