Na San Sire bude pravdepodobne umelý trávnik

NETKY.SK • 20 Apríl 2012, 11:30 • 2 min
Na San Sire bude pravdepodobne umelý trávnik

Na San Sire bude pravdepodobne umelý trávnik - Futbal Legendárny futbalový štadión San Siro bude mať pravdepodobne umelý trávnik. Táto zmena sa má uskutočniť ešte pred začiatkom nasledujúcej sezóny.

slovakia

left justify in out

img

Legendárny futbalový štadión San Siro bude mať pravdepodobne umelý trávnik. Táto zmena sa má uskutočniť ešte pred začiatkom nasledujúcej sezóny.
      Podľa periodika Gazzetta dello Sport začnú práce na výmene trávnika v júni. Prvým duelom na novom povrchu bude exhibícia Trofeo Berlusconi v auguste. Tieto informácie nekomentovali predstavitelia AC Miláno, respektíve Interu Miláno, teda dvoch klubov, ktoré na štadióne hrávajú svoje domáce stretnutia. Viceprezident AC Adriano Galliani však už predtým vyjadril podporu tomuto kroku, najmä po tom, ako sa naň sťažovali hráči FC Barcelona.
      Trávnik bol v zlom stave už niekoľko rokov. Príčinou je predovšetkým strecha, ktorú nainštalovali na štadióne pre potreby svetového šampionátu v roku 1990. Tá čiastočne bráni slnku svietiť priamo na hraciu plochu.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies