Na šampionáte skóroval aj bývalý hráč Prešova Vršajevič

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 10:09 • 2 min
Na šampionáte skóroval aj bývalý hráč Prešova Vršajevič

SALVADOR - Jedným zo strelcov gólov v stredajšom zápase F-skupiny na futbalových majstrovstvách sveta v Brazílii medzi Bosnou a Hercegovinou a Iránom (3:1) bol aj bývalý obranca Tatrana Prešov Avdija Vršajevič.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný zadák, ktorý momentálne hráva za chorvátsky Hajduk Split, brázdil corgoňligové trávniky v rokoch 2008 až 2011. Podľa viacerých internetových štatistík dal za "koňarov" štyri góly v 70 zápasoch, hral aj za NK Celik Zenica a SK Kladno. 

 

 

Bosniakom ani trojbodový zápis z duelu v Salvadore nestačil na postup do osemfinále MS 2014. Už pred týmto stredajším súbojom zverenci Safeta Sušiča nemali šancu na prienik do vyraďovacej časti turnaja, kam napokon nepostúpili ani ich ázijskí súperi. Medzi šestnástkou najlepších sa z F-skupiny predstavia Argentína a Nigéria. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies