Na rybníku sa utopil malý chlapec, jeho kamaráti ušli, bez toho, aby mu pomohli

NETKY.SK • 2 August 2017, 10:53 • 2 min
Na rybníku sa utopil malý chlapec, jeho kamaráti ušli, bez toho, aby mu pomohli

LEVOČA – Užívanie si prázdnin plnými dúškami sa skončilo tragicky pre iba 16-ročného chlapca, ktorý sa počas kúpania na rybníku utopil.

slovakia

left justify in out

So svojimi kamarátmi sa rozhodol, že horúci deň strávia pri vode, čo sa mu stalo osudným. Chlapec začal volať o pomoc, ktorá sa mu nedostavila. Jeho kamaráti mu nielenže nepomohli, ale z miesta tragédie doslova ušli. Chlapec zo Spišského Hrhova zmizol pod hladinou vody.

 

Pomoc privolali až nemecký turisti, ktorí boli na druhom brehu rybníka. Nemecká turistka, ktorá celú situáciu videla skonštatovala, že jeho kamaráti sa mu namiesto pomoci obrátili chrbtom a utiekli. Tá v snahe pomôcť chlapcovi zavolala svojho manžela, aby mu šiel pomôcť, no vtedy už bolo neskoro.

 

Privolaní hasiči prehľadávali rybník z člna. Nebohé telo chlapca sa podarilo objaviť až žilinským potápačom vo večerných hodinách. Prípadom sa zaoberá polícia, ktorá bude preverovať okolnosti nešťastia ako aj neposkytnutie pomoci zo strany kamarátov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies