Na rodinu s desiatimi deťmi sa zrútila strecha domu

NETKY.SK • 13 September 2010, 11:34 • 2 min
Na rodinu s desiatimi deťmi sa zrútila strecha domu

Na rodinu s desiatimi deťmi sa zrútila strecha domu

slovakia

left justify in out

img

Na rómsku rodinu s desiatimi deťmi sa zrútila v sobotu (11.9.) nadránom v osade Slatinka pri Lučenci strecha rodinného domu. Lekári museli ošetriť dve deti, ktoré mali ľahšie poranenia.
      Strecha starého domu spadla rodine Oláhovcov v dôsledku pretrvávajúceho dažďa. Na miesto boli privolaní hasiči a policajti. "Na povalu a následne obytnú časť spadla strešná krytina a krov. Dve maloleté osoby boli prevezené do lučenskej nemocnice," povedala TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici Bibiána Bendíková s tým, že ostatným členom rodiny sa nič nestalo.
      Rómskej rodine, ktorá sa dočasne ubytovala u svojich príbuzných v obci Veľká nad Ipľom, pomohol aj primátor Lučenca Milan Marko a zakúpil im stravu na dva dni. "Ešte v tú noc sa s nimi dohodol, že dnes prídu na mestský úrad. Práve sú tu a spolu so sociálnym oddelením hľadajú riešenie, kde budú teraz bývať. Zatiaľ neviem povedať, či má mestský úrad k dispozícii nejaký voľný mestský byt," informovala hovorkyňa Lučenca Mária Šagátová s tým, že primátor doniesol matke a desiatim deťom šatstvo.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies