Na rodinnom dome v obci Buková spôsobil požiar škodu za 15-tisíc

NETKY.SK • 24 Február 2016, 09:27 • 2 min
Na rodinnom dome v obci Buková spôsobil požiar škodu za 15-tisíc

BUKOVÁ - Trnavskí hasiči zasahovali v utorok (23.2.) pri požiari prístavby a strechy zrekonštruovaného rodinného domu v Bukovej (okres Trnava). Predbežnú škodu na majetku vyčíslili na 15.000 eur a hodnotu uchráneného majetku na 70.000 eur. TASR o tom informoval vedúci oddelenia operačného riadenia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Martin Krajčovič.

slovakia

left justify in out

"Udalosť ohlásili krátko pred 12. hodinou. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania. Príslušníci plamene zlikvidovali za pomoci dvoch C prúdov a jedného vysokotlakového prúdu za súčasného rozoberania strešnej konštrukcie," priblížil Krajčovič. Dodal, že okrem hasičov sa na zneškodňovaní požiaru podieľali tiež členovia Dobrovoľného hasičského zboru obce Buková a príslušníci Závodného hasičského útvaru Chemolak Smolenice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies