Na Rock in Vienna vystúpia aj The Subways

NETKY.SK • 15 Marec 2016, 22:02 • 2 min
Na Rock in Vienna vystúpia aj The Subways

VIEDEŇ - Na rakúskom festivale Rock in Vienna vystúpi aj anglická kapela The Subways. Svoju účasť potvrdili aj skupiny In Extremo, Dragonforce a Babymetal.

slovakia

left justify in out

Podujatie bude od 3. do 5. júna hostiť viedenský Donauinsel. Účasť na festivale už skôr potvrdili Iggy Pop, Iron Maiden, Rammstein, Apocalyptica, Slayer, Biffy Clyro, Mando Diao, Nightwish, Kreator, Powerwolf a ďalší.

 

The Subways vydali prvý album Young for Eternity v júli 2005. Z nahrávky pochádza aj jedna z najznámejších skladieb kapely Rock & Roll Queen. Neskôr vydali štúdiovky All or Nothing (2008), Money and Celebrity (2011) a eponymný album z roku 2015. Okrem toho majú na konte aj množstvo EP nahrávok a single ako Oh Yeah, With You, No Goodbyes či It's a Party!. Skupinu tvoria Billy Lunn (gitara, spev), Charlotte Cooper (basgitara, spev) a Josh Morgan (bicie).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies