Na Rock for People vystúpi aj skupina AMO

NETKY.SK • 11 Jún 2012, 19:05 • 2 min
Na Rock for People vystúpi aj skupina AMO

Na Rock for People vystúpi aj skupina AMO - Kultúra Na 18. ročníku českého hudobného festivalu Rock for People, ktorý sa bude konať 3.

slovakia

left justify in out

img

Na 18. ročníku českého hudobného festivalu Rock for People, ktorý sa bude konať 3. až 6. júla v Hradci Králové, sa predstaví aj slovenská hip-hopová skupina AMO. Jej členovia Moe a Opak však plánujú na tomto podujatí predviesť multižánrové vystúpenie.

"Aj na tomto koncerte budú rockové prvky. Budú tam dve skladby, ktoré sú výrazne postavené na gitarových boosteroch. Rockový fanúšik si príde na svoje. Pritom každý uvidí aj nejaké nóvum, ktoré mu ponúkneme. Je to vlastne dancehallovo-reggae-hip hopová hudba. Každý sa má na čo tešiť. Určite," uviedol Opak, ktorý dodal, že okrem hudobnej stránky sa sústredia aj na vizuál. "Chceli by sme aj dobre vyzerať a aj sa na to nejakým spôsobom pripraviť. Pracujeme na tom. Treba sa prísť pozrieť na koncert AMO a tam bude odpoveď, na tom stagei," doplnil. Moe zas prezradil, ktorý koncert na Rock for People by nechcel zmeškať. "Moja priateľka je silno rockovo založená, ona by určite poznala celý line-up Rock for People. Ja som videl koncert The Prodigy raz alebo dvakrát. Vždy sa mi to páčilo. The Prodigy by som si na festivale rád pozrel," prezradil.

Tohtoročným headlinerom festivalu Rock for People je americká formácia Faith No More, okrem nej vystúpia napríklad aj americký producent Skrillex, londýnsky rapper Example, problémový rockový muzikant Pete Doherty, britské elektronické formácie The Prodigy a Orbital, škótska alternatívno-rocková skupina Franz Ferdinand, nemecká formácia Irie Révoltés či americká metalcoreová kapela August Burns Red. Slovenskú a českú scénu budú okrem AMO reprezentovať napríklad Tomáš Klus, Horkýže Slíže, Monkey Business, Tata Bojs, Mig 21, Vypsaná Fixa, Čechomor, Mňága a Žďorp, Mandrage, Aneta Langerová, Support Lesbiens či Meky Žbirka a Cappella Istropolitana. Vstupenky na festival sa predávajú na webstránke ticketsforpeople.cz, ich cena je 1600 českých korún (v prepočte 62,79 eura).

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona