Na Rock for People vystúpi aj duo The Correspondents

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 10:40 • 2 min
Na Rock for People vystúpi aj duo The Correspondents

BRATISLAVA - Na český festival Rock for People príde aj londýnske duo The Correspondents.

slovakia

left justify in out

Organizátori podujatia o tom informovali prostredníctvom oficiálnej webstránky www.rockforpeople.cz.


Festival sa bude konať od 3. do 5. júla v Hradci Králové a účasť na ňom už skôr potvrdili The Offspring, Bullet for My Valentine, Five Finger Death Punch, The 1975, Anti-Flag, Enter Shikari, Royal Republic, Our Last Night, Turbowolf, Saul Williams, Skillet, John Coffey, Astronautalis, Ho99o9, Tři sestry, Monkey Business, Horkýže Slíže, Jelen, Black Peaks, Cocotte Minute, Tired Lion, Dead!, The Paranoid, Bazzookas, Lake Malawi, It’s Everyone Else, Thom Artway, Ghost of You, Light & Love, Donnie Darko, Arcane Roots, We on the Moon a RavenEye.


The Correspondents založili v roku 2007 dídžej Chucks a spevák Mr. Bruce. O rok neskôr vydali Rogue EP a v apríli 2011 aj ďalšiu EP nahrávku s názvom What's Happened To Soho?. V tvorbe kombinujú džez, hip-hop či drum'n'bass. Duo, ktoré už vystúpilo napríklad na festivaloch Glastonbury, Bestival či trenčianskej Pohode, vydalo v roku 2014 debutový album Puppet Loosely Strung.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies