Na Rock for People prídu The Offspring

NETKY.SK • 17 December 2015, 10:22 • 2 min
Na Rock for People prídu The Offspring

PRAHA - Na český festival Rock for People príde aj americká kapela The Offspring. Organizátori podujatia o tom informovali dnes prostredníctvom webstránky www.rockforpeople.cz. Účasť na festivale, ktorý sa bude konať od 3. do 5. júla v Hradci Králové, už skôr potvrdili Bullet for My Valentine, Enter Shikari, Tired Lion a Dead!.

slovakia

left justify in out

Kapela The Offspring vznikla v roku 1984. Preraziť sa jej podarilo v roku 1994 s tretím albumom Smash, ktorý obsahoval hity ako Come Out and Play či Self Esteem. Na jeho úspech nadviazala nahrávkami Ixnay on the Hombre (1997), Americana (1998) a Conspiracy of One (2000). S ostatnými troma štúdiovkami Splinter (2003), Rise And Fall, Rage And Grace (2008) a Days Go By (2012) už skupina nebola taká komerčne úspešná. Medzi známe skladby formácie patria napríklad aj All I Want, Gone Away, Pretty Fly (for a White Guy), Why Don't You Get a Job?, The Kids Aren't Alright, Original Prankster či Want You Bad. Po mnohých personálnych zmenách sa zloženie kapely v roku 2007 ustálilo na štvoricu Bryan "Dexter" Holland (gitara, spev), Noodles (gitara, sprievodné vokály), Greg Kriesel (basgitara, sprievodné vokály) a Pete Parada (bicie). Muzikanti plánujú na budúci rok vydať nový album.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies