Na Rock for People prídu aj kapely Marmozets a Slaves

NETKY.SK • 2 Február 2017, 17:35 • 2 min
Na Rock for People prídu aj kapely Marmozets a Slaves

BRATISLAVA - Na českom festivale Rock for People sa predstavia aj anglické rockové kapely Marmozets a Slaves. Organizátori podujatia o tom informovali prostredníctvom oficiálnej webstránky www.rockforpeople.cz. Festival sa uskutoční od 4. do 6. júla v Hradci Králové.

slovakia

left justify in out

Marmozets sú známi kombinovaním ostrých riffov so špecifickým hlasom speváčky Beccy Macintyre. Štúdiový debut The Weird and Wonderful Marmozets uviedli na trh predvlani. Na konte majú tiež tri EP nahrávky a single ako Good Days, Move Shake Hide či Captivate You.


Punkovú formáciu Slaves tvoria iba dvaja členovia - Laurie Vincent (gitara, basgitara, spev) a Isaac Holman (bicie, spev). Ich debutový štúdiový album Are You Satisfied? (2015) obsadil ôsme miesto v britskom albumovom rebríčku a nominovali ho aj na prestížnu Mercury Prize. Vydali tiež štúdiovku Take Control (2016) či EP Sugar Coated Bitter Truth (2012). Okrem Rock for People sa tento rok predstavia aj na 21. ročníku festivalu Pohoda.


Účasť na Rock for People už skôr potvrdili americká rocková kapela Evanescence, ktorú vedie Amy Lee, a na konte má hity ako Bring Me to Life, Going Under alebo My Immortal. Americkú indiepopovú scénu zastúpia Foster the People, ktorí sa preslávili v roku 2010 debutovým singlom Pumped Up Kicks. Návštevníci a návštevníčky sa môžu tešiť aj na taliansky projekt The Bloody Beetroots Live či anglickú emo kapelu Moose Blood.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies