Na Rock for People prídu aj Julian Casablancas + The Voidz

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 15:57 • 2 min
Na Rock for People prídu aj Julian Casablancas + The Voidz

BRATISLAVA - Na český festival Rock for People, ktorý sa bude konať od 4. do 6. júna v Hradci Králové, príde aj americká formácia Julian Casablancas + The Voidz.

slovakia

left justify in out

Zoskupenie, v ktorom pôsobia spevák kapely The Strokes Julian Casablancas, Jeramy "Beardo" Gritter (gitara), Amir Yaghmai (gitara), Jacob "Jake" Bercovici (basgitara), Alex Carapetis (bicie) a Jeff Kite (klávesy), pôsobí na scéne od roku 2013 a zatiaľ vydalo debutový album Tyranny (2014). Na festivale sa predstaví 6. júna.

 

Do Hradca Králové prídu tento rok aj Faith No More, Limp Bizkit, Bastille, Three Days Grace, Hollywood Undead, Asking Alexandria, We Are Harlot, Red Fang, Yellowcard, Northlane a Dead by April. 

 

Festival sa bude konať od 3. do 5. júla pod názvom Rock for People Europe aj v Plzni ako súčasť projektu Plzeň 2015 - Európske hlavné mesto kultúry a účasť na ňom najnovšie potvrdila fínska kapela French Films. Držitelia European Border Breakers Award sa dali dokopy v roku 2010 a doteraz vydali albumy Imaginary Future (2011) a White Orchid (2013). Návštevníkov a návštevníčky Rock for People Europe potešia 5. júla. 

Na podujatí vystúpia okrem nich aj Motörhead, Guano Apes, The Parov Stelar Band, The Ting Tings, Modestep, Pete Doherty, Fink, Movits!, THePETEBOX, Gomad! & Monster, The Inspector Cluzo, Triggerfinger, De Staat, Gasmac Gilmore, Scarecrow, JoyCut, Bottled in England, BRNS a No Metal in This Battle. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona