Na Rock For People prídu aj Flux Pavilion a DC Breaks

NETKY.SK • 28 Apríl 2015, 11:22 • 2 min
Na Rock For People prídu aj Flux Pavilion a DC Breaks

PRAHA - Na český festival Rock for People, ktorý sa bude konať od 4. do 6. júna v Hradci Králové, prídu aj dubstepový dídžej a producent Flux Pavilion a britské duo DC Breaks. Ako dnes informovali na oficiálnej webstránke www.rockforpeople.cz, drum'n'bassoví DC Breaks sa predstavia návštevníkom a návštevníčkam v piatok 5. júna a Flux Pavilion vystúpi o deň neskôr.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný Flux Pavilion, vlastným menom Joshua Kierkegaard G. Steele, patrí k najvýznamnejším predstaviteľom britskej tanečnej scény. Kariéru odštartoval v roku 2008, neskôr sa stal tiež spoluzakladateľom labelu Circus Records. Jeho prvým veľkým hitom bola skladba Bass Cannon, zviditeľnil sa aj spoluprácami s Major Lazer či Examplom. V roku 2012 bol nominovaný v ankete BBC Sound.


Duo DC Breaks, ktoré tvoria Dan Haverns a Chris Page, sa na scéne objavilo v roku 2006. O štyri roky neskôr podpísali zmluvu s RAM Records dídžeja a producenta Andyho C. Medzi ich najznámejšie hity patria skladby Swag a Faithless.


Do Hradca Králové prídu tento rok aj Faith No More, Limp Bizkit, Bastille, Julian Casablancas + The Voidz, Three Days Grace, Hollywood Undead, Asking Alexandria, Deathstars, We Are Harlot, Red Fang, Yellowcard, Northlane, The Color Morale, The Feud, Dead by April, Shoshin, Vojtěch Dyk a B-Side Band, David Koller, Vypsaná Fixa, Pipes and Pints, Korben Dallas, Sto zvířat a Ting.


Pod názvom Rock for People Europe sa bude festival od 3. do 5. júla konať aj v Plzni ako súčasť projektu Plzeň 2015 - Európske hlavné mesto kultúry. Fanúšikovia sa môžu tešiť na interpretov ako Motörhead, Guano Apes, The Parov Stelar Band, The Ting Tings, Modestep, Pete Doherty, Fink, Movits!, THePETEBOX, French Films, Gomad! & Monster, The Inspector Cluzo, Triggerfinger, De Staat, Gasmac Gilmore, Scarecrow, JoyCut, Bottled in England, BRNS, No Metal in This Battle a Vojtěch Dyk a B-Side Band.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies