Na Rock for People prídu aj Cage The Elephant

NETKY.SK • 9 Február 2017, 16:06 • 2 min
Na Rock for People prídu aj Cage The Elephant

PRAHA - Na českom festivale Rock for People sa predstaví aj americká rocková kapela Cage The Elephant. Organizátori podujatia o tom informovali prostredníctvom oficiálnej webstránky www.rockforpeople.cz. Festival sa uskutoční od 4. do 6. júla v Hradci Králové.

slovakia

left justify in out

Účasť na Rock for People už skôr potvrdili americká rocková kapela Evanescence, ktorú vedie Amy Lee, a na konte má hity ako Bring Me to Life, Going Under alebo My Immortal. Americkú indiepopovú scénu zastúpia Foster the People, ktorí sa preslávili v roku 2010 debutovým singlom Pumped Up Kicks. Návštevníci a návštevníčky sa môžu tešiť aj na taliansky projekt The Bloody Beetroots Live či anglické kapely Moose Blood, Marmozets a Slaves.

 


Cage The Elephant vznikli v roku 2006 v Kentucky a na konte majú zatiaľ štyri albumy - Cage The Elephant (2008), Thank You, Happy Birthday (2011), Melophobia (2013) a Tell Me I'm Pretty (2015), pričom druhý menovaný sa dostal na druhú priečku v americkom rebríčku Billboard 200. Na konte majú dve nominácie na prestížne ceny Grammy, v roku 2015 Melophobia získala nomináciu v kategórii Najlepší alternatívny album, pričom tento rok sa s Tell Me I'm Pretty uchádzajú o sošku za najlepší rockový album.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies