Na Rock for People príde aj kapela Suuns

NETKY.SK • 21 Marec 2016, 08:35 • 2 min
Na Rock for People príde aj kapela Suuns

PRAHA - Na českom festivale Rock for People vystúpi aj kanadská rocková formácia Suuns. Organizátori podujatia o tom informovali prostredníctvom oficiálnej webstránky www.rockforpeople.cz.

slovakia

left justify in out

Rock for People sa bude konať od 3. do 5. júla v Hradci Králové a účasť na ňom už skôr potvrdili The Offspring, Bullet for My Valentine, Five Finger Death Punch, The 1975, Anti-Flag, Enter Shikari, Royal Republic, Our Last Night, Turbowolf, Saul Williams, Skillet, Chvrches, John Coffey, Astronautalis, The Correspondents, Heymoonshaker, Ho99o9, Tři sestry, Monkey Business, Horkýže Slíže, Jelen, Black Peaks, Cocotte Minute, Tired Lion, Dead!, The Paranoid, Bazzookas, Lake Malawi, It’s Everyone Else, Repetitor, Otherkin, Thom Artway, Ghost of You, Light & Love, Donnie Darko, Arcane Roots, We on the Moon a RavenEye.


Suuns vznikli v roku 2007 v kanadskom Montreale. Štvorčlenná formácia je známa predovšetkým psychedelickým poňatím rocku a špecifickým miešaním žánrov. Debutovali v roku 2010 štúdiovkou Zeroes QC, na ktorú o dva roky neskôr nadviazali albumom Images Du Futur. Pätnásteho apríla im vyjde nahrávka Hold/Still, z ktorej už predstavili skladby Translate a Paralyzer.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona