Na Rock for People príde aj kapela Mastodon

NETKY.SK • 18 Apríl 2017, 16:12 • 2 min
Na Rock for People príde aj kapela Mastodon

BRATISLAVA - Na český festival Rock for People príde aj americká heavymetalová kapela Mastodon. Organizátori podujatia, ktoré sa bude konať od 4. do 6. júla v Hradci Králové, o tom informovali prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

slovakia

left justify in out

Kapela Mastodon vznikla v roku 2000 v Atlante a tvoria ju spevák a basgitarista Troy Sanders, gitaristi Bill Kelliher a Brent Hinds a bubeník Brann Dailor. Debutový album Remission vydali v roku 2002. Po ňom nasledovali nahrávky Leviathan (2004), Blood Mountain (2006), Crack The Skye (2009), The Hunter (2011), Once More 'Round The Sun (2014) a Emperor of Sand (2017). Na konte majú dve Kerrang! Awards, dve Metal Hammer Golden Gods Awards a tiež tri nominácie na Grammy.  

Účasť na festivale už skôr potvrdili Die Antwoord, Evanescence, Foster the People, Cage The Elephant, The Thurston Moore Group, Three Days Grace, The Bloody Beetroots, Slaves, Dub FX, Marmozets, Deez Nuts, Moose Blood, Sam Alone & The Gravediggers, Eskimo Callboy, The Picturebooks, Novelists, Comeback Kid, Spring King, Tagada Jones, Imminence, Gomad! & Monster, Kraftklub, Northlane, Gasmac Gilmore, Idles alebo Kontrust.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies