Na Rely Portugalska zrušili RS pre lesné požiare

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 15:49 • 2 min
Na Rely Portugalska zrušili RS pre lesné požiare

VIANA DO CASTELO - Organizátori Rely Portugalska zrušili jednu z piatkových rýchlostných skúšok pre lesné požiare v oblasti pretekov. Jazdci neabsolvujú 27,53-kilometrový úsek v okolí mesta Ponte de Lima na severe krajiny v blízkosti hraníc so Španielskom, ktorý mal byť súčasťou v poradí štvrtej piatkovej rýchlostnej skúšky. V Portugalsku mali suchú zimu aj jar a v máji zavládli rekordne vysoké teploty.

slovakia

left justify in out

Štvrtkovú úvodnú špeciálnu rýchlostnú skúšku Rely Portugalska, piatej časti trinásťdielneho seriálu majstrovstiev sveta v rely, vyhral Nór Andreas Mikkelsen z Volkswagenu. Prvá piatková RS vyniesla na čelo priebežného poradia Španiela Daniho Sorda z Hyundai, po druhej sa na čelo vrátil Mikkelsen, po tretej už viedol fínsky pilot v službách Volkswagenu Jari-Matti Latvala. Na piatok bolo pôvodne naplánovaných šesť rýchlostných skúšok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies