Na rappera Tygu vydali zatykač

NETKY.SK • 10 August 2016, 14:17 • 2 min
Na rappera Tygu vydali zatykač

LOS ANGELES - Losangeleský súd vydal v utorok zatykač na rappera Tygu, ktorý sa nedostavil na súdne pojednávanie v kauze nesplateného dlhu vlastníkovi bytu v Malibu, kde svojho času žil.

slovakia

left justify in out

Ten ho zažaloval za omeškané platby nájomného, pričom mu súd vyhovel a 26-ročný interpret mu musí zaplatiť 480-tisíc dolárov (v prepočte približne 433-tisíc eur). Rodák z Comptonu to však doteraz neurobil, a tak mal na spomínanom pojednávaní vypovedať o svojom majetku.

 

Právni zástupcovia vlastníka bytu na súde vyjadrili jeho znepokojenie, za doterajšie nenaplnenie rozsudku aj napriek tomu, že si Tyga mohol dovoliť darovať svojej priateľke Kylie Jenner k narodeninám auto za 200-tisíc dolárov (približne 180-tisíc eur). Podľa nich je daná kúpa "podvodný prevod majetku, ktorý by mohol uspokojiť rozsudok."

 

Tyga, vlastným menom, Micheal Ray Stevenson, odštartoval svoju kariéru v roku 2007, keď vydal debutový mixtape Young On Probation. O rok neskôr vydal svoju prvú štúdiovku No Introduction, po ktorej nasledovali nahrávky Careless World: Rise of the Last King (2012), Hotel California (2013) a The Gold Album: 18th Dynasty (2015). Na konte má ďalších 18 mixtapeov a tri kompilačné albumy. S Chrisom Brownom vydal vlani spoločnú nahrávku Fan Of A Fan: The Album.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies